Big-Fish-achtergrond-bloemen.jpg
IMG_7972.jpg
IMG_8364.jpg
Big-Fish-achtergrond-bloemen.jpg

Big Fish de Musical


SCROLL DOWN

Big Fish de Musical


Artworkbeeld van de musical Big Fish een veld gele bloemen met daarop een krullerig logo van Big Fish, en een blauwe lucht met daarin het logo van BMT Producties

De spectaculaire Broadway-show!

Nadat we vorig jaar de musicalthriller The Visit in een succesvolle tournee voor het eerst naar de Nederlandse theaters brachten, pakken we in het najaar van 2024 opnieuw groots uit met de spectaculaire familiemusical Big Fish, in een gloednieuwe Nederlandse vertaling.

Het verhaal

Big Fish neemt je mee in het grootser-dan-grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die een buitengewoon leven leidt, als we zijn fantastische verhalen mogen geloven. Vol enthousiasme vertelt hij zijn zoon Will over al zijn spectaculaire avonturen vol heksen, weerwolven, reuzen en een echte zeemeermin. Maar wanneer Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en op datzelfde moment zijn vaders gezondheid snel achteruitgaat, hoopt hij hem oprecht beter te leren kennen. Was zijn vader alleen maar een enorme fantast? Of schuilt er toch ergens een kern van waarheid in alle heldenverhalen?

Big Fish is een Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De prachtige muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party). Teksten zijn van John August met een Nederlandse vertaling van André van Hest, die ook voor de regie tekent. De productie staat muzikaal onder de kundige leiding van Sander Vredenborg, die naast de cast ook het live-orkest zal dirigeren. Vocal coach Sofie Dirkx en choreograaf Ariste Alosery maken het conservatoriumgeschoolde artistieke team van ‘Big Fish’ compleet.

Laat je meeslepen en ontroeren door deze fantastisch familiemusical vol uitzinnige en magische personages, spectaculaire avonturen en daarachter een hartverwarmend persoonlijk verhaal.

IMG_7972.jpg

Cast


Cast


Big Fish wordt gespeeld door:

Edward Bloom André Wolfs
Sandra Bloom Linda de Wit
Jonge Edward Jan Dua
Jonge Sandra Hannah Watkins
Will Bloom Niek de Laat
Will Bloom Joep Kortekaas
Josephine Dimfy Lischer
Josephine Puck Veraa
Jonge Will Pepijn Janssen
Jonge Will Jason van de Westelaken
Heks Eefje van Waes
Karl Hidde Thijssen
Zeemeermin Lisa Theunissen
Amos Calloway Marnix Godschalk
Jonge Jenny Puck Borg
Jenny Linda Janssen
Don Price Sander Sol
Zacky Price Jorg de Visser

Ensemble

Almar van Wissen - Caroline Petra - Charlène Sonnemans - Guus Visser - Jasmijn van Disseldorp - Jeroen Willems - John Dries - Jorne Korsten - Julie Spuijbroek - Kristie Koehof - Lidia van der Linden - Lies van der Elst - Loes Sampers - Marieke Waakop-Reijers - Marijke Haastrecht - Noortje v/d Bogert - Roxy de Wit - Sterre van Esch - Susan Mathijsen - Suzanne van Dieperbeek - Thomas Westelaken - Willemijn Fleskens

Kids ensemble

Kayleigh Hustinx - Milan Hustinx - Cato Janssen - Dani Polet - Iluka Roos - Iris van den Oever - Eline van Hoorn - Lieke van der Aa

Orkest

Viool/Concertmeester Mariska Gilbers
Viool Anne-Sophie Gerards
Altviool Jana Gilbers
Altviool Marjolein Lagendijk
Cello Karolina Gilbers
Cello Lyan Dommisse
Piccolo/Fluit Dinja Vlessert
Hobo/Althobo Henriëtte van Amstel
Fagot Yvonne den Dekker
Fluit/Altsax Miriam Nieuwlands
Klarinet/Tenorsax Richard Kapteijns
Klarinet/Basklarinet/Tenorsax Paul Rombout
Sopraan-/Tenorsax Carola Verwijmeren
Baritonsax Peter Mulders
Trompet Willem Jansen
Hoorn Carla Nijhuis-te Winkel
Keys 1 Michiel Koster
Keys 2 Roger van Straaten
Gitaar 1 Sander van Gaans
Gitaar 2 Jeroen de Vrees
Basgitaar/Contrabas Elroy Snoeren
Drums Joris Schreurs
Percussie Niels van Laarhoven

IMG_8364.jpg

Artistieke team


Artistieke team


Kwaliteit door opleiding

In 2017 introduceerde BMT Producties met veel succes een nieuwe werkwijze voor onze musicals, gebaseerd op een volledig nieuw en conservatorium geschoold artistiek team. Een mooi en aantrekkelijk product maken staat bij ons altijd voorop, en daarvoor ontvangen onze castleden een gerichte opleiding en intensieve begeleiding. Dit nieuwe concept heeft zich al bewezen bij Titanic, de Musical, bij 3 Musketiers, de Musical en bij The Visit.

Maak kennis met ons artistieke team!

Foto's


Foto's


Pers


Pers


Nieuwsartikelen