AliceInWonderland_16x9.jpg
20231217_125801.jpg
20240204_160046.jpg
AliceInWonderland_16x9.jpg

De Avonturen van Alice in Wonderland


SCROLL DOWN

De Avonturen van Alice in Wonderland


Een wonderlijk avontuur

Een Wit Konijn. Oké. Maar… heeft hij een pak aan? En kijkt hij op een horloge? Daar moet je toch meer van weten! Nieuwsgierigheid wint het van Alice haar gezonde verstand en goede manieren. En als ze eenmaal door het konijnenhol tuimelt, is er geen weg meer terug. Ze komt terecht in het betoverende en dwaze Wonderland. Haar achtervolging van het konijn brengt eigenaardige figuren en steeds gekkere avonturen op haar pad. Zal Alice haar weg terug vinden? Of verliest ze haar kop bij de Hartenkoningin?

De avonturen van Alice in Wonderland is een zelfgeschreven bewerking van het verhaal van Lewis Carroll. Een modern sprookje met eigentijdse muziek. Het is een ode aan de fantasie, want in Wonderland kan alles. Ga je mee op avontuur?

Speeldata


Speeldata


20231217_125801.jpg

Cast


Cast


De avonturen van Alice in Wonderland wordt gespeeld door:

Ensemble

20240204_160046.jpg

Artistieke team


Artistieke team


Kleintje BMT

Al bijna vijfentwintig jaar zorgt BMT Producties er met haar kindergroep Kleintje BMT voor dat kinderen van jongs af aan kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben. 

Dat merken leerkrachten op school bijvoorbeeld: ‘Kleintjes’ geven spreekbeurten als de beste, durven zich makkelijker te profileren en staan steviger in hun schoenen. En hoe lekker is het als een kind leert zich even in een sprookjeswereld te verplaatsen? Even weg van de harde maatschappij, juist in deze tijd. Durf te dromen! 

 
 

Foto's


Foto's


Organisatie


Organisatie


 Productieteam

Productieleiding & Regieassistentie Deborah Hustinx
Dagelijkse begeleiding Charlène Sonnemans

Artworkontwerp

Artwork Feebe Niessen (10 jaar) met hulp van haar moeder Janneke Schoenmakers