emperors.png
PHOTO-2019-08-30-17-42-52.jpg
stage-curtain.png
emperors.png

Kleren maken de Keizer


SCROLL DOWN

Kleren maken de Keizer


Voorstellingen geannuleerd!

Door de aanhoudende beperkingen op het aantal bezoekers in de theaters hebben we eind november moeten besluiten om de voor december en januari geplande voorstellingen van Kleren maken de Keizer te annuleren. Het is simpelweg financieel niet haalbaar om de musical met de huidige maatregelen uit te voeren.

Natuurlijk willen we dat het harde werk van de kinderen, de ouders en de vrijwilligers niet voor niets is geweest. We gaan de voorstelling daarom filmen in het theater, zonder publiek. Op die manier krijgen de kinderen toch een mooi aandenken aan anderhalf jaar lang hard repeteren.

Wij betreuren dit besluit natuurlijk enorm, maar gaan vol goede moed starten met onze volgende kinderproductie, die rond de zomer van 2022 in het theater te zien zal zijn!

Logo met achtergrond spiegel.png

Het verhaal

In Kleren maken de Keizer zien we passie, liefde, hartstocht en adembenemende schoonheid. Dat gaat natuurlijk maar over één ding: kleding. Tenminste, als je het door de ogen van de Keizer bekijkt. Want de Keizer leeft voor nieuwe kleren. Printjes, strikjes, veertjes, glitters, zachte stof, unieke snit: als het maar speciaal voor hem gemaakt is. Wat zijn gezin of het volk doormaakt, dat ziet hij niet. Zijn hart gaat sneller kloppen van een nieuwe mantel of strik. Dát is echte liefde. Of... is echte liefde die van het meisje dat toevallig haar schoentje verloor en de prins op het witte paard die haar dat komt terugbrengen? Krijg jij het al helemaal warm? Dan zit je bij deze met Assepoester vervlochten bewerking van De Nieuwe Kleren van de Keizer goed!

Een schitterende musical voor jong en oud vol bekende melodieën en pakkende teksten, gespeeld door 50 talentvolle kinderen van onze jeugdgroep Kleintje BMT, die met haar vorige kinderproductie Boe!F genomineerd werd voor een nationale Amateur Musical Award voor Beste Nieuwe Musical.

Foto's


Foto's


PHOTO-2019-08-30-17-42-52.jpg

Cast


Cast


Kleren maken de Keizer werd gespeeld door:

Keizer Kim van Koolwijk
Keizerin Romée Kuijten
Prins Oswald Pieter Oomens
Assepoester Pleun van den Broek
Fransje Renée Krijnen
Fiep Jade van Uden
Daan Gijs van Lent
Sven Jorg de Visser
Hoofd Lakei Thijn van Gessel
Tweeling Elvira Pien Mulder
Tweeling Orthea Pammy Koster
Eerste Minister Robin van Gerwen
Stiefmoeder Charlène Sonnemans
Drizella Liz Snelleman
Anastasia Lotte Oomens
Moeder Margje Kira van Veldhoven
Kind Lieske Isa Jetten
Goede fee Do Drost
Bediening Suze van Haaren
Kok Anne de Blouwe

Ensemble

Barbara Budding - Do Canete - Fay van der Rijt - Floor Broeren - Floor van Haaren - Floor Nooi - Floor van Lent - Gavin Prinsen - Guusje Pijnenborg - Isa Dortmans - Isa Rijkers - Jasmijn Looman - Julia Mutsaars - Kira van Heeswijk - Loena Vossen - Marit van Hemmen - Milan Hustinx - Myrthe van de Koevering - Pien Popieul - Saar Cooijmans - Sanne van de Wijdeven - Stef Rombout - Suze van Haaren - Valerie Maas - Vince van Hamond

stage-curtain.png

Artistieke team


Artistieke team


Kleintje BMT

Al ruim twintig jaar zorgt Kleintje BMT ervoor dat kinderen van jongs af aan kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben. Dat merken leerkrachten op school bijvoorbeeld: ‘Kleintjes’ geven spreekbeurten als de beste, durven zich makkelijker te profileren en staan steviger in hun schoenen. En hoe lekker is het als een kind leert zich even in een sprookjeswereld te verplaatsen? Even weg van de harde maatschappij, juist in deze tijd. Durf te dromen!

 
 

Pers


Pers


Nieuwsartikelen

Organisatie


Organisatie


 Productieteam

Productieleiding Alexandra Peperkamp
Dagelijkse begeleiding & Regieassistentie: Deborah Hustinx
Dagelijkse begeleiding: Margot van Broekhoven

Stage management

Mark van Rozendaal - Nik van Rozendaal

Marketing

Nik van Rozendaal - Alexandra Peperkamp - Christel Heijmans - Daniël Spierings - Esther van Dijk - François Sachs - Jos Kaldenhoven

Logo-ontwerp

Martine de Zeeuw

Fotografie

Jos Kaldenhoven Fotografie

Subsidiewerving

Susan Mathijsen - Willemijn Fleskens

Decorontwerp

Jo van Gestel

Decorbouwers

Jo van Gestel - Terence Schuurmans - Toine van Broekhoven - Ad Jetten - Mari Schuurmans - Jasper Oomens - Dorien van Katwijk - Will Geijs - Yvonne van Rozendaal - Jan van Gestel - Alexandra Peperkamp

Kleding

Hetty van Kasteren - Huberdien Bosmans - Irene Rijkers - Mona van der Zande - Sjan Gruters - Tonnie van Grunsven - Tonnie Schellekens

Theaterdoeken

TVE

Licht

Rene Derksen

Geluid

Purple Group - Matthijs van Nahuis

Sponsoren


Sponsoren


 Kleren maken de Keizer werd mede mogelijk gemaakt door: