Logo 4 mail.jpg
peter pan BMT_230 copy.jpg
fb20160610-_MG_0062.jpg
Logo 4 mail.jpg

Peter Pan


SCROLL DOWN

Peter Pan


Peter Pan

Een jongen die kan vliegen, nooit ouder wordt dan twaalf en een schaduw heeft die een eigen leven leidt: dat is Peter Pan! Peter leeft in Neverland, in het vergeten dal, een land waar niemand volwassen hoeft te worden en waar iedereen fantasie verhalen mag blijven vertellen, hoe oud of hoe jong je ook bent.

Neverland

Peter pan zou een prima leventje kunnen leiden in het vergeten dal. Met elf Tinkerbel, de verloren jongens, de zeemeerminnen en de indianen is het een vrolijke boel in Neverland. Maar helaas wonen er ook de gewetenloze kapitein Haak en zijn gemene piraten.  Kapitein Haak probeert Peter Pan het leven zuur te maken. Toch blijft Peter altijd vrolijk en is hij zelfs voor Haak en diens aartsvijand de gevaarlijke krokodil bang niet bang.

Wendy, Michelle en Jonna

Als Peter zijn schaduw komt zoeken, die hij tijdens een tochtje in Londen verloren is, maakt hij kennis met Wendy en haar twee zusjes. Zij zijn blij verrast om Peter in het echt te zien. Wendy en haar zusjes geloven in het bestaan van Peter Pan, terwijl hun ouders het maar een onzinverhaal vinden.
De ouders van Wendy vinden het tijd worden dat zij volwassen wordt en stopt met haar zusje allerlei fantasie verhalen te vertellen. Peter Pan nodigt Wendy en haar zusjes uit om met hem mee te gaan naar Neverland zodat ze voor altijd jong kunnen blijven. Daar aangekomen beleven ze vele spannende avonturen.

peter pan BMT_230 copy.jpg

Cast


Cast


Peter Pan de Musical werd gespeeld door:

Peter Pan Hugo Bergen
Wendy Sterre Sprang
Tink Joy Schuurmans
Vader Jorne Korsten
Moeder Nina van den Heuvel
Jonna Floor Goijaerts
Michelle Senna van der Sluis
Kapitein Haak Lex van den Brand
Opperhoofd Juliette de Beijer
Tijgerlelie Naomi Berkepas
Piraat Menthe Broeren
Piraat Gijs van Dinther
Piraat Nova Huisman
Piraat June Jansen
Piraat Noortje de Jong
Stoere jongen Evie van der Heijden
Stoere jongen Amy Looman
Stoere jongen Luka Ottenhof
Zeemeermin Ella Bennenbroek
Zeemeermin Chiara Tolk
Zeemeermin Fiona Traa
Zeemeermin Sanna Verhoeven

Krokodillendansers

Anouk van Veghel - Britt Denneboom - Hanne louwerensen - Marike van Aarle - Nena Verhoeven - Noëlle van den Heuvel - Puck Beijers - Rosanne van Geffen - Veerle van Capelleveen

Ensemble

Amy Looman - Anne van Hoof - Britt Denneboom - Cees van Aalst - Chiara Tolk - Demi Tolk - Dirk van de Biggelaar - Ella Bennenbroek - Eva van Wanrooij - Evie van der Heijden - Fabian de Hoop - Fiona Traa - Guusje van Zoggel - Juliette de Beijer - June Jansen - Kayleigh Hustinx - Lisanne Niezink - Lotte Oomens - Luc Kuijs - Luka Ottenhof - Menthe Broeren - Naomi Berkepas - Naomi Traa - Nina Kuijs - Nina van den Heuvel - Noah van Mourik - Noortje de Jong - Nova Huisman - Pien van Straaten - Puck Beijers - Robin Govers - Sophie van Hoof - Stijn van Oirschot - Veerle van Capelleveen

fb20160610-_MG_0062.jpg

Artistieke team


Artistieke team


Kleintje BMT

Al meer dan vijftien jaar zorgt Kleintje BMT ervoor dat kinderen van jongs af aan kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben. Dat merken leerkrachten op school bijvoorbeeld: ‘Kleintjes’ geven spreekbeurten als de beste, durven zich makkelijker te profileren en staan steviger in hun schoenen. En hoe lekker is het als een kind leert zich even in een sprookjeswereld te verplaatsen? Even weg van de harde maatschappij, juist in deze tijd. Durf te dromen!

 
 

Pers


Pers


Recensies

Nieuwsartikelen

Organisatie


Organisatie


 Productieteam

Productieleiding Coby de Koning
Dagelijkse begeleiding Gerrie van Heertum
Kleding Gerrie van Heertum 

Fotografie

JKF theaterfotografie

Opvoeringsrechten

VPB Multimedia - Theaterprofs Vught

Speeldata


Speeldata